El setmanari 'Diari de Sant Cugat' celebra 20 anys presentant novetats


  • Comparteix:

El nou setmanari s'ha presentat aquest dijous a la ciutat

El nou setmanari s'ha presentat aquest dijous a la ciutat

El setmanari 'Diari de Sant Cugat' ha presentat aquest dijous un nou format així com una aplicació per a dispositius mòbils en l'acte de celebració del 20è aniversari de la publicació. Amb el lema '20 anys arrelats a la ciutat', la presentació de la renovada publicació ha omplert de persones de diferents àmbits de la ciutat el vestíbul del Teatre-Auditori, en un acte presidit pel conseller de Cultura, Ferran Mascarell. L'editor de la publicació, Ramon Grau, ha subratllat la contribució que fan els mitjans de Sant Cugat en la comunicació de proximitat.

El nou format del setmanari 'Diari de Sant Cugat' s'ha presentat aquest dijous coincidint amb la celebració dels 20 anys de la publicació que va néixer el 1992 amb el nom 'Els 4 cantons'. El nou format és més compacte, amb més espai per a la reflexió i l'opinió, així com pels reportatges. A més, el 'Diari de Sant Cugat' presenta una nova secció anomenada 'Viure a Sant Cugat'.

L'editor del 'Diari de Sant Cugat', Ramon Grau, ha destacat que la publicació ha vist el canvi de poble a ciutat de Sant Cugat. Grau també ha afirmat que el setmanari i altres mitjans locals han narrat el dia a dia més proper que hi ha en aquests 20 anys.

Ramon Grau

Formem part d'aquest testimoni que hem vist com Sant Cugat s'ha anat transformat. El 'Diari' igual que la ràdio i el 'Tot' fem la feina de narrar el dia a dia que tenim més proper.


De la seva banda, el conseller de Cultura, Ferran Mascarell, ha fet èmfasi que un país amb mitjans de comunicació el fa més savi i més ben informat.

Ferran Mascarell

Agraïment per la vostra contribució per fer un país més ben informat, que vol dir un país més savi i un país més democràtic.


Mascarell també ha subratllat el fet que la societat es troba en un procés de transformació que comporta la digitalització. Aquesta digitalització porta la societat a consumir de manera diferent, diu, el món de la cultura i d'informar-se. En aquest sentit, el 'Diari de Sant Cugat' ha fet una aposta per les noves tecnologies i ha presentat una aplicació per a Android, properament per a iPhone i iPad, on els ciutadans poden comprar les darreres publicacions.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.