Capio presenta l'UCIN amb motiu del Dia Internacional dels Nadons Prematurs


  • Comparteix:

Capio HGC celebra el Dia Internacional dels Nadons Prematurs

Capio HGC celebra el Dia Internacional dels Nadons Prematurs

El Capio Hospital General de Catalunya (HGC) ha reunit aquest divendres professionals mèdics i pares de nounats per celebrar el Dia Internacional del Nadó Prematur. La Unitat de Cures Intensives Neonatals (UCIN) de l'espai sanitari ha obert les seves portes amb l'objectiu de mostrar a les famílies el dia a dia d'aquest tipus de pacients i donar a conèixer l'entorn dels nens prematurs i les seves necessitats.

A través de diverses activitats i una jornada de portes obertes, Capio Hospital General de Catalunya (HGC) ha posat en contacte el personal de l'espai sanitari i persones de totes les edats per ensenyar la rutina dels nadons prematurs. En una trobada aquest divendres al matí, pares i metges han compartit coneixements sobre els nounats i han posat en comú les situacions personals relacionades amb aquest tipus de pacients. Una de les assistents a l'acte, Nausica de Barrios, ha explicat la seva experiència com a mare d'un nadó prematur.

Nausica de Barrios

Va estar dos mesos i mig a la UCI de l'Hospital General de Catalunya. Vam rebre un tracte molt bo. Gràcies a això ella va sobreviure.


La Unitat de Cures Intensives Neonatals es preocupa principalment de proporcionar als nadons ajuda per mantenir i millorar les seves funcions vitals amb l'ús d'una incubadora per mantenir la temperatura i d'una sonda per a l'alimentació. Els nadons prematurs són aquells que neixen abans de les 37 setmanes de gestació i representen el 10% dels 3.000 nadons que neixen cada any a l'equipament santcugatenc.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.