Un santcugatenc detingut per presumpte cultiu de cànnabis a Rubí


  • Comparteix:

Imatge de la plantació / Font: CNP Terrassa

Imatge de la plantació / Font: CNP Terrassa

La Policia Nacional espanyola de Terrassa i la Policia Local de Rubí han detingut dos homes, un d'ells de Sant Cugat, per estar presumptament relacionats amb una plantació de marihuana ubicada a la zona de Can Pi de la Serra de Rubí. Segons publica la web de l'Ajuntament rubinenc, s'imputa als detinguts, de 24 i 45 anys, un delicte contra la salut pública i un altre per tràfic de drogues. Els dos cossos de seguretat han confiscat 137 plantes amb un pes d’uns 240 kilos.

La investigació començar al maig quan la Policia Nacional espanyola de Terrassa va rebre l'avís d'una possible comissió d'un delicte contra la salut pública en una plantació de marihuana a l'aire lliure en una finca rústica a Can Pi de la Serra, a Rubí. La finca estava situada al fons d'una vall i només disposava d'un únic camí d'accés. Segons fonts policials, el perímetre estava delimitat per tanques amb una persona i un gos per custodiar la finca.

En l'operació, els efectius policials van intervenir 137 plantes de marihuana, amb un pes d'uns 240 kilos. Segons les investigacions la substància havia de ser distribuïda a Rubí, Terrassa i Granollers. Durant el registre, els agents també van confiscar 15 paquets d'haixix premsat, amb un pes de 204 grams, 113 grams de fulles triturades preparades per a la venda i distribució, dues trituradores i una bàscula electrònica de precisió.





  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.