Una fotografia en una platja de Gabon, guanyadora del 'Tot Fotoportada'


Temes relacionats

El santcugatenc Eloi Pérez guanya el 14è concurs 'TOT Fotoportada' (16/nov/11)

Torna el concurs TOT Fotoportada amb 7.500 euros en premis ( 1/jul/11)


  • Comparteix:

L'alcaldessa amb els guardonats

L'alcaldessa amb els guardonats

'El sol es pon i ells volen' és la fotografia guanyadora de la 15a edició del concurs 'Tot Fotoportada', que organitza anualment el setmanari 'TOT Sant Cugat'. L'autora de la fotografia, Gala Díaz, ha estat premiada amb un val de compra amb valor de 500 euros a l'establiment Milar Tobella, a més d'una escultura de l'artista santcugatenc Pep Codó. L'entrega de premis ha tingut lloc aquest divendres a la Casa de Cultura en un acte que ha aplegat més de 100 persones. L'exposició de les fotografies més destacades d'enguany es pot veure en aquest espai fins el segon diumenge de desembre.

El concurs 'TOT Fotoportada' del 'Tot Sant Cugat' ha lliurat un total de 18 premis a les millors fotografies de la categoria 'Estiu-Esbarjo', el tema més habitual d'aquest certamen fotogràfic. Tot i així, també s'han repartit diversos guardons en les categories 'Festa Major' i 'Benestar'. La guanyadora de la primera categoria, Gala Díaz, ha explicat com va sorgir el moment per capturar el moment de 'El sol es pon i ells volen', una fotografia feta al país africà Gabon.

Gala Díaz

Caminàvem per la platja i la llum era molt bonica. En aquell moment tres nois van fer una cursa.


De la seva banda, el director del 'Tot Sant Cugat', Josep Maria Vallès, ha destacat la qualitat de les fotografies presentades, que enguany ascendeixen a més de 700.

Josep M. Vallès

Hi ha un nombre important de fotògrafs a la ciutat. Tenim bons artistes.


Vallès també ha agraït el suport dels patrocinadors del concurs, 'imprescindibles' perquè aquest certamen tiri endavant. Milar Tobella, els restaurants la Masia i Bocca, el gimnàs DIR i el Club Muntanyenc Sant Cugat (CMSC), entre d'altres, són alguns dels patrocinadors de l'edició d'enguany.

L'acte també ha comptat amb l'alcaldessa, Mercè Conesa, que ha destacat la diversitat geogràfica de les fotografies d'enguany, fet que demostra que els ciutadans de la ciutat són 'molt viatgers'. El jurat d'enguany està format per diversos fotògrafs professionals com Carles Cabanes, Pep Pujol, Amanda Bernal i Artur Ribera, entre d'altres.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.