La consultoria Llobet, Garcia & Feliu endinsa els empresaris al món 2.0


  • Comparteix:

L'Hotel Qgat acull diverses conferències i actes del món de l'empresa

L'Hotel Qgat acull diverses conferències i actes del món de l'empresa

L'Hotel Qgat i la consultoria de comunicació i màrqueting Llobet, Garcia & Feliu aproparan els avantatges de la comunicació 2.0 al teixit empresarial local amb la conferència 'L'estratègia als Social Media reputació i monitorització'. La cita, que tindrà lloc aquest dimecres a dos quarts de set de la tarda, ajudarà els assistents a definir la millor estratègia comunicativa en base a diverses plataformes d'Internet, especialment les xarxes socials.

L'objectiu de la sessió és fomentar el contacte entre empresaris i emprenedors locals amb diverses línies d'actuació comunicativa a Internet. Les xarxes socials agafaran un protagonisme important a la cita, ja que es tracta d'una de les millors vies de canalització de la campanya de comunicació de les empreses. El consultor i responsable de projectes de la consultoria, Lluís Feliu, ha explicat a Cugat.cat que en la conferència proporcionaran eines i estratègies per treure el màxim profit al fet de ser present a les xarxes socials.

Lluís Feliu

Després d'un petit estudi de mercat hem vist que molts empresaris no estan de forma activa a internet.


La consultoria Llobet, Garcia & Feliu, que compta amb 10 anys d'experiència, va néixer arran de la col·laboració entre diversos experts en comunicació i màrqueting.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.