Reconeixement municipal per a l'exjutge de pau Josep Mayol


Temes relacionats

Josep Mayol seguirà sent el Jutge de Pau els propers quatre anys (21/feb/11)

Josep Mayol: 'Això no soluciona els problemes i és una càrrega de feina' (23/abr/10)

El Jutge de Pau de la ciutat, favorable a la creació d'un partit judicial a Sant Cugat (16/abr/10)


  • Comparteix:

Conesa i Mayol, durant la recepció / Font: Premsa Ajuntament

Conesa i Mayol, durant la recepció / Font: Premsa Ajuntament

L'Ajuntament ha reconegut la contribució a la ciutat de qui ha estat, durant 18 anys, jutge de pau de Sant Cugat, Josep Mayol, de 74 anys. L'alcaldessa, Mercè Conesa, ha lliurat una placa a Mayol per valorar la seva aportació al capdavant de la institució i per la seva tasca de mediació i conciliació com a representant de la justícia de proximitat a la ciutat. El succeeix de forma provisional en el càrrec la jutge substituta, Anna Osa, a l'espera que s'aprovi per ple l'elecció del nou titular.

Tot i que al febrer del passat any, el ple va reelegir Mayol per a quatre anys més, l'exjutge de pau, de 74 anys, ha posat punt final aquest 2012 a la seva tasca després d'una trajectòria de 18 anys. Durant la seva etapa a Sant Cugat, Mayol va manifestar que el nostre municipi hauria de tenir un partit judicial propi i no dependre dels jutjats de Rubí, com passa actualment.

La jutge substituta, Anna Osa, assumeix ara les funcions de Mayol a l'espera que el ple aprovi el nou titular de la institució. Mayol ha explicat a Cugat.cat que Osa és una de les tres candidates que, de moment, s'han presentat per ocupar el càrrec.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.