Bona resposta dels valldoreixencs al pessebre vivent benèfic del grup Teatre Espiral

El menjar i donatius s'entregaran a Càritas.

Societat

Publicat el 28/des/03 per Arantza Diez

El pessebre vivent de Valldoreix, organitzat pel grup de teatre Espiral, ha omplert la sala en les vuit representacions que ha fet aquest cap de setmana al Casal Cultural. La iniciativa ha permès, per tercer any consecutiu, recollir donatius i menjar que la parròquia de Sant Cebrià s'ha encarregat de distribuir a Càritas.

Enguany, la Coral Bella Harmonia, l'Esclat de Germanor i la Coral Infantil de Valldoreix han posat la veu cantada al pessebre vivent que, com cada any, organitza per aquestes dates el grup de teatre Espiral. Un mes d'assajos i preparatius que ha donat un resultat positiu: els actors van aconseguir emocionar el públic de la sala en cadascuna de les representacions. Els nervis, però, eren inevitables en la primera funció. Trini Escrihuela, directora del grup de teatre Espiral, ho explica.

Trini Escrihuela

Com aquest any no hi ha hagut funció de tarda, hem obert avui a les 5 molt expectants.


Aquest any i per primer cop des que es representa el pessebre vivent a Valldoreix, s'han unit tres corals de tres generacions diferents en el cant del pessebre. Trini Escrihuela considera que és una mostra del manteniment d'aquesta antiga tradició.

Trini Escrihuela

És preciosa aquesta unió de tres generacions cantant al pessebre vivent.


També en aquesta edició i per tercer any consecutiu, els organitzadors han aprofitat per recollir donatius i menjar perquè la parròquia de Sant Cebrià de Valldoreix els doni a Càritas.