Administració i àmbit turístic potenciaran el sector a la demarcació de Barcelona


  • Comparteix:

La presentació ha tingut lloc al CAR

La presentació ha tingut lloc al CAR

Neix la plataforma virtual Cercle de Turisme amb la vista posada en la creació de mecanismes per potenciar el pes econòmic del sector a la demarcació de Barcelona. Es tracta d'una iniciativa impulsada des de la Diputació que pretén fomentar el treball en comú d'administracions i empreses relacionades amb aquest àmbit per establir actuacions conjuntes que estimulin el turisme al territori. La proposta s'ha presentat aquest dijous al Centre d'Alt Rendiment (CAR), ubicat a Sant Cugat.

Cercar nous mercats on oferir les propostes turístiques de la demarcació, implicar empreses d'àmbits diversos i millorar les propostes existents, són alguns dels objectius que persegueix aquesta proposta que es materialitza en mecanismes de comunicació àgils entre les entitats adherides.

El vicepresident de la diputació, Alberto Fernández Díaz, ha estat l'encarregat de presentar aquesta eina de gestió i relació entre administracions i empreses que treballen el sector del turisme. Fernández Díaz aposta perquè aquesta col·laboració permeti millorar els serveis i productes d'aquest sector.

Alberto Fernández Díaz

Promovem una plataforma de serveis a les empreses convençuts que la col·laboració publico-privada donarà millors fruits que si anem per separat.


El regidor de Cultura i Turisme, Xavier Escura, ha explicat que Sant Cugat se'n pot beneficiar d'aquesta proposta però que també hi té molt a aportar. En aquest sentit, el responsable de Turisme a la ciutat ha posat de relleu que a Sant Cugat ja hi ha experiència en aquesta filosofia.

Xavier Escura

Això suposa redimensionar el concepte de turisme per involucrar diversos sectors. A ant Cugat ja tenim experiència en aquesta visió que proposa la Diputació.


La presentació ha acollit més d'una cinquantena de representants de diversos ajuntaments de la demarcació així com a empresaris de diversos àmbits.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.