El detingut per dues estrebades, a presó preventiva per 10 robatoris més


Temes relacionats

La policia deté un home com a presumpte autor de dos delictes de robatori (12/nov/12)


  • Comparteix:

La investigació ha estat feta pels Mossos d'Esquadra

La investigació ha estat feta pels Mossos d'Esquadra

El detingut fa dues setmanes per dos delictes de robatori a partir del mètode de les estrebades a l'avinguda de Francesc Macià i al carrer de Santa Rosa ha ingressat a presó acusat de 10 robatoris més. Segons han explicat Mossos d'Esquadra a Cugat.cat, després de la seva detenció pels primers delictes denunciats a la nostra ciutat, la investigació policial ha esbrinat que aquest veí de Rubí havia arribat a fer 96 vendes de peces d'or a diferents botigues de la ciutat veïna, Terrassa i Barcelona, vinculades amb altres robatoris.

Segons la investigació, es pot demostrar que la persona detinguda trencava les peces robades en trossos i intentava deformar-les i esborrar-ne totes les inscripcions amb la intenció d'impedir la seva identificació.

Tots els robatoris responien al mateix modus operandi: després de fer un seguiment a les víctimes, dones grans que duien cadenes d'or a la vista, les abordava per l'esquena, les agafava pel coll amb un braç mentre que amb la mà de l'altre les arrencava la cadena.

Els Mossos d'Esquadra han recordat la importància de denunciar aquest tipus d'actes per poder procedir a les investigacions i detencions posteriors. És per això que fan una crida a la col·laboració ciutadana.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.