Estudiar per col·laborar amb un projecte al Congo amb la 10a Olimpíada Solidària


  • Comparteix:

Un dels cartells de l'Olimpíada Solidària / Font: Olimpiadasolidaria.com

Un dels cartells de l'Olimpíada Solidària / Font: Olimpiadasolidaria.com

La 10a Olimpíada Solidària arriba a Sant Cugat amb diverses sales d'estudi que s'han sumat a la iniciativa. Amb el lema 'Si estudias, cooperas', els patrocinadors que participen a la proposta donaran un euro per cada hora d'estudi. Els beneficis aconseguits aniran destinats a la reconstrucció de 14 escoles a la República Democràtica del Congo a través de la col·laboració de 12 països. Sant Cugat participa amb punts d'estudi a la Universitat Internacional de Catalunya (UIC), Associació Universitària, Club Cantarell i Club Familiar Singlada.

La biblioteca del campus de la nostra ciutat de la UIC s'ha afegit a aquesta olimpíada solidària amb un horari de dilluns a divendres de nou del matí a nou del vespre. Amb el mateix horari però, de dilluns a diumenge, obre les seves portes l'Associació Universitària. També participa l'Associació Club Cantarell, sense horari especificat. Per últim, el Club Familiar Singlada és la darrera entitat que facilita una aula d'estudi de cinc a vuit de la tarda.

Per participar-hi, hi ha temps fins el primer dimecres de desembre als espais facilitats, que a tota la demarcació de Barcelona superen la cinquantena. Fins aquest dijous han col·laborat més 44.000 estudiants i que sumen prop de 250.000 hores, per tant, euros. L'edició del 2011 va superar els 500.000 euros recaptats amb gairebé 400 sales d'estudi col·laboradores.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.