La fiscalia demana 275 anys per Morín per executar 89 avortaments fora de la legalitat


  • Comparteix:

Morín durant la lectura de l'informe final aquest dijous / Font: ACN

Morín durant la lectura de l'informe final aquest dijous / Font: ACN

La Fiscalia demana 275 anys de presó per al metge resident a Sant Cugat, Carlos Morín, pels 89 avortaments que consideren provats que no complien els supòsits legals. L'acusació ha recordat que la causa és contra un entramat que va fer molts diners fent avortar dones que no estaven entre els supòsits legals, no contra el dret a la interrupció de l'embaràs. La fiscalia s'ha aferrat a la procedència de les escoltes telefòniques i la veracitat de les transcripcions durant la lectura del seu informe final després que les testimonis protegides no donessin els resultats esperats al llarg del judici.

Tres anys per cada avortament fora de la legalitat és el que demana la fiscalia contra el doctor Morín per dur a terme aquesta pràctica de manera continuada 'fent molts diners'. A més, l'han imputat per associació il·lícita i falsedat documental. A banda del doctor Morín, el ministeri públic també acusa de practicar interrupcions il·legals de l'embaràs, associació il·lícita i falsedat documental a quatre persones més.

La fiscalia s'ha aferrat a la procedència de les escoltes telefòniques i la veracitat de les transcripcions durant la lectura del seu informe final després que les testimonis protegides no donessin els resultats esperats al llarg del judici. L'acusació ha recordat que la causa és contra un entramat que va fer molts diners fent avortar dones que no estaven entre els supòsits legals, no contra el dret a la interrupció de l'embaràs.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.