Els empleats del peatge dels Túnels desconvoquen la vaga d'aquest divendres


Temes relacionats

Els empleats del peatge dels Túnels desconvoquen la vaga d'aquest divendres (23/nov/12)

Els treballadors de Tabasa convoquen tres dies de vaga (21/nov/12)


  • Comparteix:

Els Túnels de Vallvidrera al seu pas per Sant Cugat

Els Túnels de Vallvidrera al seu pas per Sant Cugat

Els treballadors de Tabasa, concessionària del peatge dels Túnels de Vallvidrera, han desconvocat la vaga prevista per aquest divendres a la tarda després que la direcció hagi mostrat 'sensibilitat' a les seves demandes en una reunió, segons ha comunicat a Cugat.cat CCOO. El sindicat ha afirmat que l'anul·lació de l'aturada és 'un vot de confiança' de cara a la propera trobada prevista per a dimecres. De moment, el sindicat manté les altres dues vagues, convocades per a divendres de la setmana vinent i el primer dimecres de desembre. El motiu de la protesta és per la retallada de sou d'un 25% aplicada per la Generalitat.

Inicialment, els empleats tenien previst fer vaga al matí i a la tarda d'aquest divendres, però finalment els sindicats han desconvocat les dues aturades. La primera, per coincidir amb una reunió entre treballadors i direcció, i la segona, pel bon clima d'entesa resultant d'aquesta trobada. Un dels membres de CCOO, Jerónimo Santos, ha dit que des del sindicat s'ha donat un vot de confiança a la direcció de cara a dimecres.

Jerónimo Santos

El compromís que hem acordat amb l'administració és no exercir la vaga d'avui i donar-los un vot de confiança de cara a dimecres.


Les aturades als peatges seran de set a nou del matí i de cinc a vuit del vespre, i de vuit a deu del matí, a la resta de l'empresa.




  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.