Els empleats del peatge dels Túnels desconvoquen la vaga d'aquest divendres

Els Túnels de Vallvidrera al seu pas per Sant Cugat

Societat

Publicat el 23/nov/12 per Judith Cañamares

Els treballadors de Tabasa, concessionària del peatge dels Túnels de Vallvidrera, han desconvocat la vaga prevista per aquest divendres a la tarda després que la direcció hagi mostrat 'sensibilitat' a les seves demandes en una reunió, segons ha comunicat a Cugat.cat CCOO. El sindicat ha afirmat que l'anul·lació de l'aturada és 'un vot de confiança' de cara a la propera trobada prevista per a dimecres. De moment, el sindicat manté les altres dues vagues, convocades per a divendres de la setmana vinent i el primer dimecres de desembre. El motiu de la protesta és per la retallada de sou d'un 25% aplicada per la Generalitat.

Inicialment, els empleats tenien previst fer vaga al matí i a la tarda d'aquest divendres, però finalment els sindicats han desconvocat les dues aturades. La primera, per coincidir amb una reunió entre treballadors i direcció, i la segona, pel bon clima d'entesa resultant d'aquesta trobada. Un dels membres de CCOO, Jerónimo Santos, ha dit que des del sindicat s'ha donat un vot de confiança a la direcció de cara a dimecres.

Jerónimo Santos

El compromís que hem acordat amb l'administració és no exercir la vaga d'avui i donar-los un vot de confiança de cara a dimecres.

Your browser doesn’t support HTML5 audio



Les aturades als peatges seran de set a nou del matí i de cinc a vuit del vespre, i de vuit a deu del matí, a la resta de l'empresa.