Paraira exposa el model santcugatenc de 'smart city' al CONAMA


Temes relacionats

Un estudi mostra noves oportunitats de gestió pública i negoci de les 'Smart cities' (28/nov/12)

Sant Cugat amplia l'àmbit d'actuació 'intel·ligent' amb el 'City Protocol Society' (15/nov/12)

Conesa defensa el projecte local de ciutat intel·ligent al congrés mundial (15/nov/12)


  • Comparteix:

La tinenta d'alcalde de Serveis Urbans, Cristina Paraira

La tinenta d'alcalde de Serveis Urbans, Cristina Paraira

El model santcugatenc de ciutat intel·ligent arriba aquest dijous al Congrés Nacional de Medi Ambient (CONAMA) de la mà de la tinenta d'alcalde de Serveis Urbans, Cristina Paraira, que participarà en un grup de treball sobre 'Smart Cities'. Paraira presentarà les iniciatives que fan de Sant Cugat una ciutat intel·ligent en un esdeveniment on es tractaran qüestions com la gestió de residus i la integració d'energies renovables, entre d'altres.

Sota el títol 'Smart cities: projectem el futur des del present', l'acte reunirà diversos experts en el concepte d''Smart City' per analitzar les característiques que fan d'un municipi una ciutat intel·ligent. El grup de treball debatrà sobre la telegestió energètica, la gestió eficient d'infraestructures mitjançant noves tecnologies, les xarxes de climatització i la recollida pneumàtica de residus, entre altres qüestions.

La tinenta d'alcalde de Serveis Urbans, Cristina Paraira, assistirà a l'esdeveniment en representació de la ciutat i exposarà el model santcugatenc com un exemple de 'Smart City' que funciona des de fa un any. La jornada també tractarà l'evolució dels projectes que actualment estan en funcionament i l'aplicació de la tecnologia per millorar la sostenibilitat dels municipis.

Enguany, el CONAMA se centra principalment en l'economia i aprofundeix en aquells sectors que, lligats a la sostenibilitat, puguin contribuir a la creació de llocs de treball i a la reactivació econòmica. Alguns exemples són l'anàlisi de projectes de rehabilitació d'edificis, la millora en l'eficiència energètica i en la gestió de residus i l'aposta per la mobilitat sostenible.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.