Puigdomènech debat al CONAMA sobre sectors d'oportunitat en temps de crisi


  • Comparteix:

El regidor de Medi Ambient, Joan Puigdomènech

El regidor de Medi Ambient, Joan Puigdomènech

El regidor de Medi Ambient, Joan Puigdomènech, participa aquest divendres a Madrid en un debat sobre els nous models de desenvolupament econòmic per combatre la crisi actual. L'acte buscarà alternatives basades en la sostenibilitat i l'eficiència a través de la discussió entre experts de diversos sectors empresarials i de les administracions públiques. La trobada és un dels actes del Congrés Nacional de Medi Ambient (CONAMA Local).

Sota el títol 'Sectors d'oportunitat en clau de sostenibilitat com a resposta a la crisi', la discussió girarà al voltant de l'afectació de la crisi econòmica en l'àmbit empresarial i el replantejament dels models d'emprenedoria per respondre a les demandes de la societat. Amb la sostenibilitat i l'eficiència com a pilars fonamentals, el grup de treball buscarà alternatives que impliquin la societat i les administracions públiques per fer front a la situació econòmica i posarà èmfasi en aquells sectors d'oportunitat que han emergit a causa de la crisi.

El regidor de Medi Ambient, Joan Puigdomènech, participarà en la trobada i exposarà el cas de Sant Cugat.

Joan Puigdomènech

Estudiarem com estalviar a través de la tecnologia. Passem moments difícils, hem de buscar maneres per estalviar.


Enguany, el CONAMA se centrarà principalment en l'economia i aprofundirà en aquells sectors que, lligats a la sostenibilitat, puguin contribuir a la creació de llocs de treball i a la reactivació econòmica. Alguns exemples són l'anàlisi de projectes de rehabilitació d'edificis, la millora en l'eficiència energètica i en la gestió de residus i l'aposta per la mobilitat sostenible.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.