El matí musical de La Farga captiva els infants amb Bach i Chopin


Temes relacionats

L'escola La Farga s'omple de música per als més menuts (24/nov/12)


  • Comparteix:

Imatge dels instruments que han protagonitzat el taller

Imatge dels instruments que han protagonitzat el taller

Grans i petits s'han transportat aquest dissabte en un viatge musical protagonitzat per Chopin i Bach. La iniciativa ha captivat prop de seixanta infants d'entre sis mesos i sis anys de l'escola infantil de La Farga, que han gaudit dels sons i les harmonies a través de peces de música clàssica i de les pròpies composicions amb instruments diversos. L'acte s'ha emmarcat dins el cicle 'Matins familiars' del centre educatiu.

La música és una eina de benestar i companyia, que ajuda a canalitzar les pròpies emocions i proporciona accés a la cultura. Amb aquest punt de partida, la doctora en música Teresa Malagarriga ha captat l'atenció dels nens i nenes de La Farga i els ha transmès els efectes positius d'aquesta disciplina amb peces de compositors clàssics i populars. Els pares dels alumnes també han participat en la iniciativa, que segons Malagarriga ha servit per establir un vincle comunicatiu entre les famílies i els infants.

Teresa Malagarriga

La diferència d'edat queda dissimulada amb la música. Tots gaudim de la música, és per a totes les èpoques de la vida.


L'acte ha tingut lloc aquest dissabte en motiu de la setmana de Santa Cecília i s'emmarca dins el cicle 'Matins Familiars', que el mes passat va acollir un taller artístic de pintura.




  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.