Rostros Colores y Sueños commemora el seu 3r aniversari amb un sopar solidari


Temes relacionats

Rostros, colores y sueños sorteja una panera per ajudar a finançar projectes a Nicaragua (21/nov/11)

Esther Rodríguez: 'La població que vam trobar quan vam arribar a Tipitapa i la que vam deixar no tenia res a veure' (29/ago/10)


  • Comparteix:

Voluntaris de l'associació amb nens nicaragüencs / Font: Rostroscolores.santcugatentitats.net

Voluntaris de l'associació amb nens nicaragüencs / Font: Rostroscolores.santcugatentitats.net

L'associació santcugatenca Rostros Colores y Sueños commemora el seu tercer aniversari amb un sopar solidari que se celebrarà aquest divendres a dos quarts de nou del vespre. L'entitat, que treballa amb la comunitat rural nicaragüenca de Colama, destinarà la recaptació obtinguda a iniciar nous projectes en aquesta localitat. Els tiquets del sopar, que tenen un preu de 10 euros, es poden comprar al Casal de Mira-sol.

La vetllada començarà amb una xerrada per part d'algun membre de l'associació i amb la projecció d'un vídeo per apropar la realitat de Nicaragua i Colama. Després, els joves voluntaris que van anar durant l'estiu a Nicaragua explicaran la seva experiència solidària i, posteriorment, començarà el sopar, que consistirà en plats tradicionals nicaragüencs. La presidenta de l'associació, Esther Rodríguez, ha fet un balanç positiu de l'experiència d'aquests joves a Nicaragua.

Esther Rodríguez

S'han creat relacions molt maques d'aprenentatge entre la gent d'allà i els joves d'aquí.


Ja a les onze de la nit, es projectarà un vídeo sobre els camps de treball realitzats en els últims tres anys i es farà una exposició fotogràfica amb música de Nicaragua i una mostra de productes d'aquesta terra. Per finalitzar la vetllada, es farà una connexió en directe amb alguns dels nicaragüencs amb els quals l'associació ha estat col·laborant.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.