Els llums de Nadal encendran Sant Cugat a partir de dimecres de la setmana vinent


Temes relacionats

Sant Cugat encén l'esperit nadalenc a la ciutat ( 2/des/11)

Els llums de Nadal, més sostenibles que mai, s'encenen aquest divendres (30/nov/10)

Sant Cugat es vesteix de Nadal amb l'encesa dels llums (10/des/09)


  • Comparteix:

Totes les llums de Nadal de la ciutat seran de tipus LED

Totes les llums de Nadal de la ciutat seran de tipus LED

El Nadal ja s'apropa a la ciutat i dimecres de la setmana vinent tindrà lloc l'encesa de les més de 174.000 bombetes que il·luminaran Sant Cugat durant un mes. Els llums de Nadal estaran encesos de dos quarts de sis de la tarda a onze de la nit, excepte els festius nadalencs quan s'apagaran a les dues de la matinada. La inauguració es farà a dos quarts de sis de la tarda a la plaça d'Octavià i comptarà amb animació infantil i una xocolatada. L'alcaldessa, Mercè Conesa, serà l'encarregada d'encendre els llums més sostenibles ja que el consum de quilowatts per hora ha disminuït en un 88% des de 2006.

La plaça d'Octavià serà l'epicentre de l'inici de la il·luminació nadalenca a la ciutat. Dimecres de la setmana vinent a les sis de la tarda s'encendran les més de 174.000 bombetes LED que hi ha repartides per la ciutat. L'acte anirà presidit per l'alcaldessa, Mercè Conesa, i anirà amenitzat amb animació per als més menuts i una xocolatada apta per a celíacs.

Els llums de Nadal estaran il·luminats cada dia entre dos quarts de sis de la tarda i les onze de la nit, excepte els dies de Nadal, Sant Esteve, Cap d'Any i Reis que s'apagaran a les dues de la matinada. Precisament, el dia de Reis serà el darrer dia d'encesa dels llums nadalencs.

Aquest és el Nadal més sostenible a la ciutat ja que les llums de Nadal consumiran uns 3.945 quilowatts per hora, una xifra igual que l'any passat però molt inferior al 2006 quan encara hi havia bombetes de baix consum.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.