La primera Fira del Vi de la ciutat dinamitzarà la plaça de Barcelona


  • Comparteix:

Des de Va de Bacus ha reiterat la intenció de convertir aquesta fira en una tradició anual / Font: Tarragona21.com

Des de Va de Bacus ha reiterat la intenció de convertir aquesta fira en una tradició anual / Font: Tarragona21.com

La plaça de Barcelona acollirà el tercer dissabte de desembre la primera Fira del Vi que se celebrarà a la nostra ciutat. Aquesta iniciativa, que s'emmarca dins del programa 'Nadal a Sant Cugat', està organitzada pels veïns i els comerços de la plaça. El tast, al qual participaran entre 25 i 30 cellers del país i de fora, començarà a les onze del matí i acabarà a les sis de la tarda.

Els cellers Maius i Vins Noé són alguns dels comerços santcugatencs que participaran a la fira, que neix amb l'objectiu de convertir-se en una cita anual. Antoni Sánchez, soci del restaurant Va de Bacus, establiment des d'on va sorgir la idea, ha explicat que la iniciativa té com a objectiu apropar la plaça als santcugatencs, ja que després del trasllat de l'Ajuntament i el període d'obres havia quedat 'sense vida'.

Antoni Sánchez

L'objectiu principal és apropar la plaça de Barcelona a Sant Cugat.


El restaurant Va de Bacus, la cafeteria Segafredo i l'ostreria Salazón oferiran tapes per acompanyar el tast. Així, el preu d'una copa amb cinc tasts serà de vuit euros, i en el cas d'una copa amb tres tasts, el preu serà de tres. La vetllada també comptarà amb l'actuació d'un grup de jazz en directe, així com amb parades de formatges.




  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.