La plaça de Barcelona acull la primera Fira del Vi de la ciutat


  • Comparteix:

Des de Va de Bacus ha reiterat la intenció de convertir aquesta fira en una tradició anual / Font: Tarragona21.com

Des de Va de Bacus ha reiterat la intenció de convertir aquesta fira en una tradició anual / Font: Tarragona21.com

La plaça de Barcelona acull aquest dissabte la primera Fira del Vi de la nostra ciutat. Aquesta iniciativa, que s'emmarca dins del programa 'Nadal a Sant Cugat', està organitzada pels veïns i els comerços de la plaça. El tast, al qual participaran entre 25 i 30 cellers del país i de fora, començarà a les onze del matí i acabarà a les sis de la tarda.

Els cellers Maius i Vins Noé són alguns dels comerços santcugatencs que també participen a la fira. Antoni Sánchez, soci del restaurant Va de Bacus, establiment des d'on va sorgir la idea, ha explicat que la iniciativa té com a objectiu apropar la plaça als santcugatencs, ja que després del trasllat de l'Ajuntament i el període d'obres havia quedat 'sense vida'.

Antoni Sánchez

L'objectiu principal és apropar la plaça de Barcelona a Sant Cugat.


El restaurant Va de Bacus, la cafeteria Segafredo i l'ostreria Salazón oferiran tapes per acompanyar el tast. Així, el preu d'una copa amb cinc tasts serà de vuit euros, i en el cas d'una copa amb tres tasts, el preu serà de tres. La vetllada també comptarà amb l'actuació d'un grup de jazz en directe, així com d'un parell de parades de formatges.






  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.