'Sports Connection', nova proposta familiar d'Ubisoft per a Wii U


Temes relacionats

El govern reconeix l'aposta pel català de l'Ateneu, Ubisoft i Fundació PuntCAT (28/ago/12)

Sant Cugat premia Ubisoft per projectar la ciutat des dels seus videojocs ( 4/mar/12)

Ubisoft prepara el primer joc desenvolupat íntegrament a Sant Cugat (11/nov/11)

El videojoc de Tintín té segell santcugatenc (30/oct/11)


  • Comparteix:

Ubisoft ha presentat en primícia a les seves oficines de Sant Cugat el seu darrer videojoc, 'Sports Connection', un dia abans de la seva presentació oficial arreu d'Europa. Aquest nou joc és el segon que l'empresa santcugatenca estrena en català i el vintè des de la seva inauguració. 'Sports Connection', que funciona amb la plataforma Wii U de Nintendo, és un joc multiesports i està destinat a tota la família.

'Sports Connection' ha estat desenvolupat a les oficines santcugatenques i és el darrer videojoc de la companyia, el segon en català. Aquest joc interactiu funciona amb la darrera proposta de Nintendo, la Wii U, que permet que els jugadors participin en 'Sports Connection' d'una altra manera, ja que Wii U disposa d'una pantalla individual que facilita seguir el joc des d'altres punts de l'habitació, afegir un cinquè jugador i jugar a dues coses diferents al mateix temps.

'Sports Connection' és un joc multiesports que inclou futbol, beisbol, tennis, kàrting, futbol americà i golf. El productor d'Ubisoft Xavier Capel ha explicat que una de les novetats d'aquest joc interactiu és la utilització del dispositiu Wii U de Nintendo que fa canviar la manera de jugar.

Xavier Capel

La principal aportació és que pots jugar a dues coses diferents al mateix temps. És un joc asíncron.


L'alcaldessa, Mercè Conesa, ha destacat que l'empresa aporta tecnologia i creativitat a la ciutat, i que l'oferta que és planteja és una oferta lúdica i dinàmica.

Mercè Conesa

L'oferta que es planteja és una oferta lúdica, familiar i molt dinàmica i que esperem que tingui gran èxit i que aquesta empresa pugui continuar creixent i desenvolupant-se.


Ubisoft va rebre enguany el Premi Ciutat de Sant Cugat en reconeixement a la projecció que en fa des del seu sector del municipi.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.