Inaugurada la pista que permet arribar a peu o en bicicleta a la UAB

Societat

Publicat el 30/nov/12 per Marc Sala

Una passejada amb bicicleta ha servit per inaugurar de manera oficial la pista mixta que permet arribar a la Universitat Autònoma de Barcelona (UAB) a peu o amb bicicleta des de Sant Cugat. El conseller de Territori i Sostenibilitat, Lluís Recoder, el vicerector de Relacions Institucionals de la UAB, Manel Sabés, i el tinent d'alcalde de Mobilitat, Jordi Puigneró, han recorregut aquest tram i han fet una crida als estudiants i professors del campus a utilitzar-lo.

El tram inaugurat connecta, a través del pont que travessa l'AP-7, el campus amb la via per a bicicletes i vianants que uneix Cerdanyola i Sant Cugat i permet arribar fins el centre de la UAB.

El conseller i exalcalde de Sant Cugat, Lluís Recoder, ha qualificat de 'magnífica' aquesta infraestructura i ha encoratjat a estudiants i professors residents a Cerdanyola i a la nostra ciutat a utilitzar-la per arribar al campus.

Lluís Recoder

És una infraestructura magnífica. Ara toca que estudiants i professors la coneguin. És una manera de fer esport i contribuir a la cura del medi ambient.

Your browser doesn’t support HTML5 audio



Al seu torn, Manel Sabés, ha explicat que aquesta via forma part del pla de Mobilitat de la universitat que també planteja el foment del transport públic. En aquest sentit, Sabés ha dit que miraran d'establir estratègies conjuntes amb la conselleria encapçalada per Recoder perquè la universitat esdevingui un potenciador de l'ús del transport públic.

Manel Sabés

La UAB té un pla de Mobilitat que posarem en comú amb la conselleria per trobar estratègia conjunta. Podem ser uns bons potenciadors del transport públic.

Your browser doesn’t support HTML5 audio



El responsable de Mobilitat de la ciutat, Jordi Puigneró, també ha participat d'aquesta inauguració que considera una 'gran notícia' per a Sant Cugat i, sobretot, per als seus estudiants.

Jordi Puigneró

És una gran notícia per a Sant Cugat i Cerdanyola. Ara, els carrils biciletes entre aquestes ciutats tenen continuïtat fins la UAB. Una mostra de la nostra aposta per la bicicleta.

Your browser doesn’t support HTML5 audio



La inauguració s'emmarca en la Setmana de la Mobilitat Sostenible i Segura que ha celebrat el campus aquests dies.