Acaba la vaga al peatge dels Túnels amb menys incidències que al matí


Temes relacionats

Els treballadors de Tabasa convoquen avui la primera jornada de vaga (30/nov/12)


  • Comparteix:

Túnels de Vallvidrera, en imatge d'arxiu

Túnels de Vallvidrera, en imatge d'arxiu

La vaga d'aquest divendres al peatge dels Túnels de Vallvidrera, amb concessió de Tabasa, ha finalitzat amb menys incidències viàries respecte a l'aturada del matí, segons ha informat l'empresa i la Guàrdia Urbana. La fluïdesa de trànsit i els accessos oberts han estat la tònica majoritària al torn de tarda a diferència de l'aturada matinal, que ha registrat cues compactes. Els treballadors consideren aquesta vaga un èxit, ja que s'ha sumat la totalitat de la plantilla i ha obligat l'empresa a pujar les barreres. La protesta, motivada per la retallada del 25% del sou dels treballadors, continuarà tots els divendres fins el penúltim de desembre.

Finalitzada la primera jornada de protesta dels treballadors dels Túnels de Vallvidrera, el membre de CCOO Juan Baldó ha qualificat la vaga com a èxit perquè s'hi han implicat tots els treballadors i ha obligat l'empresa a pujar les barreres per les cues registrades durant el matí. Baldó també ha destacat que aquesta acció farà que Tabasa prengui nota i servirà per desencallar la situació.

Juan Baldó

Hi ha hagut una participació del 100% dels treballadors. Malgrat que s'han complert els serveis mínims s'han hagut d'aixecar les barreres.


Les aturades continuaran tots els divendres de desembre fins al dia 21 de desembre.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.