Ikea crea el primer peatge amb regals per promocionar la nova botiga


Temes relacionats

El nou Ikea obrirà el 4 de desembre i serà el més gran del país ( 4/oct/12)

Ikea rep més de 55.000 sol·licituds per treballar a la nova botiga de Sabadell ( 5/jul/12)

El president d'Ikea s'interessa pel campus santcugatenc d'Esade (27/feb/12)

Ikea s'implanta definitivament a Sabadell en lloc de fer-ho a Sant Cugat ( 5/ago/10)


  • Comparteix:

El 'peatge' d'Ikea a la ciutat s'ha instal·lat a la plaça dels Quatre Cantons

El 'peatge' d'Ikea a la ciutat s'ha instal·lat a la plaça dels Quatre Cantons

Ikea ha sortit al carrer per promocionar la nova botiga de Sabadell, que donarà servei als santcugatencs a partir de dimarts vinent. La iniciativa publicitària s'ha instal·lat a la plaça dels Quatre Cantons aquest cap de setmana, com també ho ha fet en altres poblacions vallesanes. 'Peäjen' s'ha convertit, així, en el primer peatge on els ciutadans no han pagat sinó que han rebut bonificacions. L'empresa sueca ha regalat cinc euros a tots els santcugatencs que han passat per aquest peatge 'a la sueca' per bescanviar a la nova botiga vallesana.

L'acció, que forma part de la campanya de comunicació d'obertura de la botiga, ha tingut lloc a diferents ubicacions de la comarca. A Sabadell el peatge ha estat situat al passeig de la plaça Major, i a Terrassa al carrer Major, cantonada amb el carrer de la Cisterna.

Ikea Sabadell, serà la tercera botiga de l'empresa a Catalunya, després de les de Badalona i l'Hospitalet. La instal·lació d'aquest nou establiment ha suposat la inversió de 60 milions d'euros i tindrà una plantilla de 380 treballadors, després d'haver rebut 55.000 sol·licituds de feina en els últims mesos. Amb una superfície de 40.000 metres quadrats, es convertirà en la botiga més gran de l'Estat espanyol.

La inauguració oficial de la botiga, prevista per aquest dimarts, començarà a les vuit del matí amb un esmorzar de benvinguda, a l''estil suec', i un acte institucional amb la premsa. A més, s'aprofitarà per fer la plantació d'un arbre, en substitució del tradicional 'tall de cinta'. De forma paral·lela, al carrer, es desenvoluparan diverses activitats per als primers clients que vagin a l'obertura de les portes de la botiga, que serà al punt de les deu.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.