Clàudia Tortosa guanya el concurs de fotos del Cros amb 'Preparats, llestos, ja!'


Temes relacionats

El 14è Cros Ciutat de Sant Cugat estableix un nou rècord en 3.600 participants (11/nov/12)


  • Comparteix:

Foto guanyadora de la primera edició del concurs / Font: Clàudia Tortosa

Foto guanyadora de la primera edició del concurs / Font: Clàudia Tortosa

La fotografia 'Preparats, llestos, ja!' ha estat la instantània guanyadora del concurs fotogràfic del 14è Cros Ciutat de Sant Cugat. L'obra de Clàudia Tortosa ha estat seleccionada per un jurat d'entre les 41 fotografies presentades a aquesta primera edició del certamen. El premi és un lot esportiu i dos vals d'accés gratuït durant un mes al Club Junior Sport & Club.

Aquesta és la primera vegada que es convoca el concurs fotogràfic, dirigit a majors de 16 anys i vinculat al Cros Ciutat de Sant Cugat. La instantània guanyadora ha estat seleccionada per un jurat presidit pel regidor d'Esports, Xavier Tizón.

La seva darrera edició, celebrada el segon diumenge de novembre, ha aconseguit establir un nou rècord de participació en els seus 14 anys d'història amb un total de 3.600 corredors. El Cros Ciutat de Sant Cugat, organitzat per l'Ajuntament i patrocinat per Capio Hospital General de Catalunya (HGC) i el Club Junior Sport & Spa, s'està consolidant com la prova atlètica escolar més multitudinària de la comarca.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.