La ciutat retorna amb una gran festa els 28 anys de dedicació de Mercè Alejo


  • Comparteix:

Companys, família i alumnes han acompanyat en el comiat de les aules l'exdirectora de l'escola Collserola, Mercè Alejo. La professora i mestra ha conclòs així més de 28 anys de trajectòria al centre, caracteritzada per una cerca constant de millores per a l'escola. El reconeixement li ha arribat aquest dissabte en forma d'una gran festa a la mateixa escola, on s'han succeït les paraules d'agraïment de bona part de la comunitat educativa local.

L'activitat i la implicació que ha mostrat l'exdirectora de l'escola Collserola Mercè Alejo durant els seus 28 anys al centre han posat les bases del seu propi comiat de les aules. Tot i que desvinculada de l'activitat del centre des del setembre, un gran nombre de membres de la comunitat educativa local han omplert aquest dissabte una festa plena d'activitats i actuacions.

Tot i adreçar-se especialment a ella, l'exdirectora de l'escola Collserola Mercè Alejo ha insistit que la festa ha representat enterament l'ànima del centre.

Mercè Alejo

La festa ha representat l'esperit de l'escola. Deixo l'escola amb uns bons fonaments.


Una gimcana infantil ha iniciat els actes de la cita i ha anat acollint els assistents fins l'arribada de Mercè Alejo, acompanyada dels Geganters de Sant Cugat. L'actuació dels Bastoners de Sant Cugat ha donat pas a unes paraules d'agraïment dels membres de l'escola Collserola, així com de la regidora d'Educació, Esther Salat, i de l'inspector del departament d'Ensenyament Fernando García. Un centenar de persones ha format part d'aquesta resposta que la ciutat ha volgut donar a la dedicació educativa d'Alejo.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.