Sant Cugat Comerç vol portar les compres nadalenques al petit comerç


Temes relacionats

Sant Cugat Comerç dóna la benvinguda al Nadal amb activitats lúdiques i solidàries ( 6/des/12)


  • Comparteix:

Cartell de l'activitat de dijous  / Font: Bonnadalsantcugat.cat

Cartell de l'activitat de dijous / Font: Bonnadalsantcugat.cat

Els comerciants de la ciutat encaren el Nadal, que afrontaran amb una campanya per fidelitzar els clients del petit comerç i beneficiar-se de l'augment de les vendes durant les festes. Els botiguers miren 'en positiu' cap a la campanya de Nadal, que esperen que els ajudi a remuntar un començament de curs complicat per l'increment de l'IVA. Per a l'associació de comerciants Sant Cugat Comerç (StC), el programa de festes comença oficialment aquest dijous amb un 'Nadal al carrer' ple de sorpreses per als més petits i que coincideix amb l'encesa de l'enllumenat nadalenc de la ciutat.

El Nadal és una gran oportunitat per als comerços de la ciutat per millorar el volum de vendes, afectades per la persistència de la crisi econòmica i l'augment de l'IVA. La presidenta de Sant Cugat Comerç (StC), Maite Pérez, considera que és necessari animar els santcugatencs amb campanyes i iniciatives perquè facin les seves compres en el petit comerç.

Maite Pérez

Nosaltres intentem ser positius i per això fem campanyes perquè la gent compri i es fidelitzi en les botigues del poble.


L'associació ha preparat diferents iniciatives per captar la clientela durant aquestes festes. Així, StC ha organitzat una benvinguda al Nadal aquest dijous quan les botigues trauran els seus productes al carrer, que també estarà ple d'inflables, jocs i crispetes de regal, entre d'altres. A més, Pérez ha explicat que l'associació StC ha preparat una 'Fàbrica de somnis', un sorteig que complirà la carta dels Reis de tres afortunats santcugatencs.

Maite Pérez

La gent quan compri a les botigues de StC rebrà una butlleta on ha d'escriure la seva carta als Reis, què els agradaria comprar amb 1.000 euros. Els tres guanyadors rebran el que hagin posat.


Per participar en totes aquestes propostes cal demanar els tiquets i les butlletes a les botigues de l'associació o donar menjar a la recollida solidària que acollirà la plaça d'Octavià durant tot el dijous.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.