L'entitat de fumadors de cànnabis el Grup Kali supera el miler de socis


  • Comparteix:

Àngel Benito, a l'estudi Ramon Barnils

Àngel Benito, a l'estudi Ramon Barnils

L'entitat naturista de fumadors de cànnabis amb seu a Sant Cugat, el Grup Kali, ofereix als seus socis la possibilitat de concertar visites cada dimecres al matí amb un doctor. A la tarda, la seu del carrer Vallès és el lloc de trobada dels socis que no segueixen cap tractament terapèutic.

El Grup Kali, que va néixer fa un any tot i que es va establir al carrer Vallès fa sis mesos, ja ha reunit més de 1.000 socis de tot Catalunya. La quota mensual, que només paguen els socis sense tractament, és de 10 euros i va destinada a costejar la visita del doctor i tots els medicaments que els membres terapèutics necessiten, a més de pagar els treballadors de l'entitat, com l'enginyer agrònom i el jardiner del cultiu que tenen.

El president de l'associació, Àngel Benito, explica al magazín 'Sant Cugat a Fons' de Cugat.cat (91.5 FM) que el soci que té alguna malaltia i ha de ser visitat pel doctor té tots els tractaments gratuïts i que són els membres que no segueixen cap tractament terapèutic qui ho costeja.

Àngel Benito

Els socis lúdics vénen a les tardes. Els membres terapèutics tenen visita amb el doctor i els tractaments gratuïts. Els socis lúdics ho costegen.


L'entitat, juntament amb altres associacions de fumadors de Catalunya, es va reunir dimecres passat amb el departament de Salut de la Generalitat. Benito explica que l'objectiu de la trobada va ser establir un marc regulador perquè les entitats puguin 'estar tranquil·les'.

Àngel Benito

L'objectiu és fer un marc regulador perquè totes les associacions puguin tenir una tranquil·litat i seguretat. Sobretot pel tema del transport.


Per ser soci és necessari tenir més de 21 anys i que un membre l'avali. Els socis no fumadors han de donar el consentiment que es pugui fumar al seu voltant.



  • Comparteix:

COMENTARIS

El metge pasa consultes am pacients que el cannabis pot ajudar,no costejem medicaments.

kali club privat. Enviat el 29/des/12


OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.