Pim Pam Pum comença la campanya de recollida de joguines als centres educatius


Temes relacionats

La campanya 'Un nen, una joguina' torna per Nadal ( 7/des/12)


  • Comparteix:

Les joguines han de ser preferentment noves / Font: ACN

Les joguines han de ser preferentment noves / Font: ACN

L'entitat solidària Pim Pam Pum ha organitzat una recollida de joguines a les escoles i instituts de la ciutat per a aquest Nadal. Una desena de centres educatius s'han sumat a aquesta iniciativa que es destinarà a la campanya 'Un nen, una joguina' del Grup de Joves de la Parròquia i Càritas. La principal novetat d'enguany és que alumnes dels instituts Arnau Cadell, Angeleta Ferrer i Joaquima Pla i Farreras, que se sumen a la iniciativa per primera vegada, han preparat un vídeo per motivar els seus companys a participar. Es poden portar les joguines als centres participants fins el penúltim dimecres del mes.

Aquesta setmana ha començat la segona edició de la campanya engegada per l'entitat solidària Pim Pam Pum de recollida de joguines a les escoles de la ciutat amb l'objectiu que arribin a infants de famílies amb dificultats. Enguany hi participen les escoles d'ensenyament primari Turó de Can Mates, Joan Maragall, Pins del Vallès, Ferran i Clua, Pi d'en Xandri i Gerbert d'Orlhac, a més dels instituts Arnau Cadell, Angeleta Ferrer i Joaquima Pla i Farreras, i l'escola Avenç.

El president de l'entitat, Jordi Calm, ha agraït a aquests centres educatius la seva implicació per tirar endavant la iniciativa. Calm ha destacat que es demanen principalment joguines noves tot i que s'hi pot aportar alguna d'usada que estigui en bon estat.

Jordi Calm

L'objectiu és aconseguir joguines noves perquè 400 nens tinguin regals aquest any.


Calm ha explicat que enguany també participaran a la Cavalcada de Reis amb una carrossa que servirà per agrair el suport d'alumnes i escoles, i ha anunciat una sorpresa en els caramels que repartiran aquesta vigília de Reis.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.