La campanya 'Un nen, una joguina' torna per Nadal


Temes relacionats

La campanya 'Un nen, una joguina' repartirà regals a 420 nens del municipi (22/des/10)

'Un nen, una joguina' vol aconseguir regals de Nadal per uns 390 infants ( 3/des/10)


  • Comparteix:

Almenys una joguina ha d'arribar a cada nen de la ciutat / Font: Cosasdebebes.com

Almenys una joguina ha d'arribar a cada nen de la ciutat / Font: Cosasdebebes.com

Els Joves de la Parròquia de Sant Pere d'Octavià intentaran, un any més, que tots els nens de la ciutat tinguin almenys una joguina durant la nit de Reis. La campanya 'Un nen, una joguina' es posa en marxa durant aquest pont amb l'objectiu de recopilar el màxim nombre de joguines possible per repartir-les entre les famílies necessitades. L'organització de la iniciativa, que enguany arriba a la 34a edició, calcula que haurà de donar cobertura a prop de 450 nens i demana que tots els articles que s'aportin siguin nous.

A partir d'aquest cap de setmana, les botigues santcugatenques que participen en la campanya ja anunciaran el seu descompte del 10% en els articles destinats a la iniciativa. Aquests establiments també incorporaran, a més, una guardiola on els ciutadans que ho vulguin ofereixin la seva aportació monetària.

La recollida de joguines es durà a terme des de l'últim dijous de l'any fins la nit de Reis a les sales parroquials, tot i que un equip de voluntaris passarà a recollir les joguines que es deixin a les botigues participants. Tot i que l'organització no descarta acceptar joguines de segona mà que estiguin en bon estat, es demana que els articles que es donin siguin preferiblement nous. La membre dels Joves de la Parròquia de Sant Pere d'Octavià Laia Travé ha explicat que tots els nens tenen dret al plaer de trencar el plàstic d'un nou producte.

Laia Travé

La nostra crida és que la gent ajudi amb joguines noves. Tots els nens tenen ganes d'obrir el plàstic.


A més, el Monestir acollirà l'últim dissabte de l'any a les nou del vespre un concert benèfic per recaptar fons per la campanya. Els músics que hi han de participar encara estan per determinar.

Enguany, membres de l'associació Pim Pam Pum, voluntaris d'algunes escoles i membres de l'esplai del Centre Borja col·laboraran amb l'entitat parroquial. En total, es calcula que prop de 50 persones donin suport a la campanya.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.