L'Ateneu ofereix 70 activitats per al primer trimestre del 2013


  • Comparteix:

Toni Ramon en un moment de l'entrevista

Toni Ramon en un moment de l'entrevista

Un total de 70 activitats formen la programació de l'Ateneu de gener a març de l'any vinent que continua amb els cursos i tallers que més èxit tenen i afegeix algunes propostes dels mateixos usuaris. Un mercat del bebè és una de les novetats que l'equipament proposa per als primers mesos de l'any juntament amb les activitats de benestar personal, formació i oci. Més de 1.000 persones han participat en algunes de les iniciatives de l'Ateneu del trimestre que ara finalitza. Les inscripcions s'obren avui.

L'Ateneu posarà en marxa al gener una nova programació trimestral que suposa un total de 70 activitats entre tallers, cursos, fires i altres propostes. L'apartat de cuina és el que més creix incorporant un taller de cuina xinesa, un de japonesa i un altre per a principiants, entre d'altres. En benestar personal també s'amplia amb un curs de risoteràpia, un de relaxació conscient i una proposta de ioga en família.

El responsable de Relacions Institucionals de l'Ateneu, Toni Ramon, ha explicat al magazín 'Sant Cugat a Fons' de Cugat.cat (91.5FM) que la programació es fa tenint en compte els cursos que més seguiment tenen i a partir de propostes dels mateixos usuaris.

Toni Ramon

Donar continuïtat a les activitats que tenen demanda i altres a petició. És a dir, gent que ens demana coses que no troba o ampliacions del que ja tenim.


Una de les apostes de l'Ateneu són les fires. En aquest apartat destaca la posada en marxa del Mercat de Bebès que tindrà lloc a principis de març. Toni Ramon ha explicat que aquesta proposta s'inscriu en la voluntat de l'entitat de facilitar el reciclatge, l'intercanvi i oferir la possibilitat de tenir productes a baix preu.

Toni Ramon

Pensant en les famílies i sabent que molt material per a infants acaba a l'armari, hem organitzat aquesta fira perquè es pugui intercanviar productes o aconseguir-los a baix cost.


El responsable de Relacions Institucionals de l'equipament també ha valorat el trimestre que ara s'acaba, en el que 1.019 persones han participat en algunes de les seves activitats. Ramon s'ha mostrat satisfet per aquestes xifres ja que mantenen la tendència de l'anterior programa on també van superar el miler d'usuaris.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.