El govern espanyol ratifica el conveni de col·laboració amb el CAR


  • Comparteix:

L'acord entre el CAR i el govern espanyol s'ha ratificat

L'acord entre el CAR i el govern espanyol s'ha ratificat

El govern espanyol ha ratificat el conveni de col·laboració amb el Centre d'Alt Rendiment de Sant Cugat (CAR). L'acord s'ha confirmat aquest divendres en una reunió del Consell de Ministres on han assistit representants del Consell Superior d'Esports i de la Generalitat. El conveni estableix una aportació econòmica de 4,6 milions d'euros per part del Consell Superior d'Esports que es destinarà a despeses de gestió i equipament del centre.

El conveni contempla una aportació econòmica de 4,6 milions d'euros, dels quals 1,35 milions es destinaran a la gestió del centre i 3,25 milions es dedicaran a la construcció de noves instal·lacions esportives i a modernitzar les que ja existeixen. Aquest és un acord entre el Consell Superior d'Esports, la Generalitat, a través del Consell Català de l'Esport, i el CAR de cara a l'exercici d'aquest any.

A més, el conveni recull el compromís d'aquestes institucions a donar suport a les ciències de l'esport, als esportistes d'alt nivell i a promoure la investigació i el desenvolupament per respondre a les demandes d'entrenadors i tècnics que treballen habitualment al centre. L'acord també contempla l'organització de cursos de formació.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.