Els Gausacs col·laboren amb La Marató de TV3 amb una proposta d'alçada


Temes relacionats

La Casa de Cultura ofereix una jornada de formació contra la violència de gènere (14/des/12)

El Festival de Nadal del Muntanyenc recaptarà fons per a la Marató de TV3 ( 8/des/12)


  • Comparteix:

Els Gausacs durant la Diada Castellera d'aquest any / Font: Castellersdesantcugat.org

Els Gausacs durant la Diada Castellera d'aquest any / Font: Castellersdesantcugat.org

Els Castellers de Sant Cugat posen el seu granet de sorra a la campanya per la lluita contra el càncer engegada per La Marató de TV3 d'enguany pujant a tots els veïns solidaris fins l'alçada d'un castell de 8. Aquest diumenge, els Gausacs instal·laran una grua a la plaça d'Octavià perquè tothom pugui viure l'experiència de ser l'enxaneta. L'activitat, que començarà a dos quarts d'onze del matí i s'allargarà fins les sis de la tarda, té un preu de cinc euros.

Tothom que vulgui podrà experimentar la sensació d'un enxaneta en carregar un 4 de 8 pujant amb una elevadora que té penjada a la gàbia una pancarta del castell a mida real, obtenint també una foto del moment. Un dels caps de colla dels castellers, Toni Serra, ha explicat que La Marató és una de les iniciatives solidàries més valorades, i que des dels Gausacs faran el que puguin per col·laborar.

Toni Serra

La Marató obre portes i mobilitza molta gent.


La Marató de TV3 és un projecte solidari impulsat per Televisió de Catalunya enfocat a obtenir recursos econòmics per a la investigació científica de malalties que, ara per ara, no tenen cura definitiva. En aquesta edició, els fons es destinaran a la lluita contra el càncer, la causa principal de mort de persones entre els 35 i els 70 anys.







  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.