L'exposició 'Queviures d'art' vendrà les seves obres amb fins benèfics


  • Comparteix:

L'artista i impulsor del projecte, Paco Minuesa.

L'artista i impulsor del projecte, Paco Minuesa.

Els alumnes dels tallers 'Entre Tallers', en col·laboració amb l'Ateneu, presenten el mercat artístic 'Queviures d'art'. Es tracta d'una mostra de prop de 250 obres de petit format que els alumnes dels tallers d'art que dirigeix Paco Minuesa posen a la venda en benefici de Càritas a les instal·lacions de l'Ateneu. L'exposició, que donarà el tret de sortida aquest dissabte i finalitzarà dimarts de la setmana vinent, comptarà amb les modalitats de pintura, dibuix, escultura, gravat i ceràmica.

Els preus de les obres d'art mantindran un preu econòmic que oscil·la entre els 12 i 30 euros, depenent del format. L'impulsor de la iniciativa, Paco Minuesa, ha explicat en roda de premsa que l'exposició també és una oportunitat per estimular i motivar els alumnes.

Paco Minuesa

Les activitats ens van bé per crear un ambient positiu entre els alumnes.


El també director dels tallers d'Art de l'Escola Municipal d'Art, Paco Minuesa, ha reiterat el desig que la iniciativa 'Entre Tallers' tingui continuïtat els anys vinents. L'horari per visitar l'exposició és el mateix que l'Ateneu.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.