Una nova secció de blogs apropa els programes de Cugat.cat a l'audiència


  • Comparteix:

El 'Sant Cugat a fons' és un dels programes que ja té  blog a Cugat.cat

El 'Sant Cugat a fons' és un dels programes que ja té blog a Cugat.cat

Cugat.cat estrena a la seva web un espai de blogs de programes de la ràdio de Sant Cugat (91.5FM). Els blogs ja publicats són dels espais 'Rock 'n' Classics', 'Heavy Metal Thunder' i 'Sant Cugat a fons', i aquesta setmana s'hi sumaran 'Tanquem Pinya', 'Del Paral·lel a Broadway' i 'El Guirigall'. Els programes es poden consultar a Blogs.cugat.cat.

Els blogs, que es poden trobar a la part inferior de la portada de Cugat.cat, volen oferir l'altra cara dels programes radiofònics del grup de comunicació multimèdia. D'aquesta manera, els conductors podran oferir imatges i sons dels seus espais i tenir un altre canal d'interacció amb els seus oients i els seus seguidors.

Per ara, ja han obert els seus blogs 'Rock 'n' Classics', 'Heavy Metal Thunder' i 'Sant Cugat a fons'. Aquesta setmana s'hi sumaran 'Tanquem pinya', 'Del Paral·lel a Broadway' i 'El Guirigall'.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.