La Unió celebrà l'última nit de l'any amb un ball


  • Comparteix:

La Unió ofereix als santcugatencs una alternativa per a l'última nit de l'any amb un àpat i una festa fins la matinada amenitzada per l'orquestra Degala. Les entrades per participar en el ball de cap d'any, que organitza La Unió amb la col·laboració de Cugat.cat, costen 70 euros per parella i 65 per als socis i s'han de reservar prèviament al teatre. Maria i Laia Bosch i David Casas, components de Degala, seran els encarregats d'inaugurar el primer ball del 2013.

Boleros, cúmbies, rumbes, espectacles propis com 'Las polines de México' i una posada en escena genuïna són els trets que caracteritzen el trio Degala, un grup dinamitzador de festes que han actuat a Terrassa, Sabadell i Mollerussa.

La trompeta, el piano, la veu i el ball de les germanes Bosch i els teclats, la veu i la bateria de David Casas ompliran el teatre La Unió d'espectacle la Nit de Cap d'any i oferiran als santcugatencs una nit amb sopar i festa fins la matinada.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.