Una passejada amb carruatge, aportació de Valldoreix per a la Marató


  • Comparteix:

Els beneficis dels passejos aniran a la Marató de TV3 / Font: Armengoltorra.com

Els beneficis dels passejos aniran a la Marató de TV3 / Font: Armengoltorra.com

L'EMD organitza en col·laboració amb els Artesans de Valldoreix la Fira de Nadal aquest dissabte i diumenge amb xocolatada i tallers de ceràmica per a nens i adults. L'activitat començarà a les nou del matí i s'allargarà fins les dues del migdia. D'altra banda, dins les activitats nadalenques del territori, l'EMD i l'empresa Armengol Torra SL organitzen per diumenge una passejada en carruatge per recaptar beneficis per a la Marató de TV3, enguany dedicada a combatre el càncer. Els trajectes en carruatge, que s'iniciaran a les onze del matí i s'allargaran fins la una del migdia, tindran una durada de 15 minuts i, sortint del carrer de Sant Albert, passaran pel passeig de Rubí, la plaça de Can Cadena, la rambla de Mossèn Jacint Verdaguer i fins el carrer Violetes,des d'on tornarà al punt de partida.

La Fira de Nadal del territori estarà situada a la plaça del Casal de Cultura durant tot el cap de setmana i oferirà altres propostes com tallers per a infants i una xocolatada popular.

Enguany la Marató de TV3 destinarà tots els diners recaptats a la recerca biomèdica per la lluita contra el càncer.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.