'La nit més jove' celebra avui una edició especial amb motiu de l'Envelat


  • Comparteix:

La Nit més Jove celebra avui una edició especial dins el marc de l'Envelat de Nadal. Entre les diferents propostes destaca un espectacle de percussió i un taller, entre d'altres, de malabars. Totes aquestes activitats comptaran amb la participació de l'Escola Cívica de l'Ateneu.

Tot i que la 'Nit més Jove' se celebra habitualment el darrer divendres de cada mes, en aquesta ocasió, la coincidència amb la festa de Sant Esteve ha portat l'Ajuntament a modificar el calendari i traslladar aquesta proposta a aquesta nit.

Aquesta iniciativa s'inscriu, a més, dins la voluntat de l'Ajuntament de modificar les nits a l'Envelat i oferir una proposta variada per a joves i adults, tal i com explica la tinent d'alcalde de Serveis Personals, Àngels Solé.

Àngels Solé

Volem que les nits tinguin la màgia d'aquestes festes i que joves i adults puguin trobar un espai per compartir i divertir-se.


Per aquesta edició especial de la Nit més Jove, el consistori compta amb la col·laboració de l'Escola Cívica de l'Ateneu o els Tabalers, entre d'altres, que han programat diferents activitats que ja són habituals en aquesta nit jove. Escoltem el coordinador de l'Ateneu, Joan Carles Busquets.

Joan Carles Busquets

És un resum de les diferents activitats que es poden trobar a la Nit més Jove, com percussió, malabars, música i curtmetratges.


Recordem que totes les activitats de la Nit més Jove són gratuïtes i que van dirigides a joves a partir de 16 anys. En aquesta edició, totes les propostes es faran a l'entorn de l'Envelat, al parc Ramon Barnils.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.