La Xina i el Marroc, nous destins de vacances nadalenques dels santcugatencs

La Xina serà una dels països més visitats aquest Nadal / Font: Viatgeaddictes.com

Societat

Publicat el 26/des/12 per Marc Sala

La Xina i el Marroc són les noves destinacions que molts santcugatencs han escollit per passar enguany les vacances de Nadal. Aquests dos països s'afegeixen als desplaçaments més tradicionals, com les capitals europees i Nova York, una de les ciutats que molts veïns han escollit per celebrar la nit de Cap d'Any. Les illes Canàries és un altre dels territoris on molts santcugatencs es desplaçaran per passar aquestes festes.

La situació econòmica varia els hàbits turístics dels santcugatencs i els destins més sol·licitats per a aquestes fetes nadalenques en són una prova. En una entrevista al magazín 'Sant Cugat a Fons' de Cugat.cat (91.5 FM) el responsable del RACC Travel Sant Cugat, Cristian Baquero, ha explicat que la disminució de vols disponibles ha augmentat els preus per a les capitals europees, que tradicionalment són les més sol·licitades: Londres, París i Berlín. Això, sumat a la difícil situació que viuen moltes famílies, fa que els santcugatencs optin per destinacions més econòmiques i per estades més curtes.

Amb tot, Baquero ha explicat que el Marroc i la Xina són dues destinacions que enguany han tingut molt bona acollida entre els veïns de la ciutat ja que econòmicament s'adapten a les butxaques de les famílies.

Cristian Baquero

Els santcugatencs volen viatjar tot i la situació. S'ha ampliat el ventall i per exemple la Xina i el Marroc són dues destinacions que encaixen econòmicament i que ens han demanat molt.

Your browser doesn’t support HTML5 audio



El responsable de l'agència també ha explicat que Nova York continua com una de les ciutats més sol·licitades però que, enguany, els santcugatencs que s'han decidit per la ciutat nord-americana ho fan amb estades més curtes.