Arriba el 13è concurs de carrosses amb la previsió d'una vintena de participants


  • Comparteix:

Els membres de la Penya Regalèssia Jordi Bell i Antoni Gómez han explicat els detalls del concurs

Els membres de la Penya Regalèssia Jordi Bell i Antoni Gómez han explicat els detalls del concurs

El 13è concurs de carrosses de la Cavalcada de Reis arriba un any més a la ciutat de la mà d'Els Amics dels Veterans i la Regalèssia, organitzadors també de l'acompanyament a Ses Majestats la vigília de Reis. Enguany s'espera que participin una vintena de carrosses, tot i que la crisi econòmica pot dificultar la participació d'algunes entitats que any rere any s'hi sumen. Amb tot, les entitats, comerços, escoles, empreses i particulars que ho desitgin poden apuntar-se al certamen fins dimarts vinent. La dotació dels guardons es manté respecte l'any passat amb 500 euros per al primer premi, 300 per al segon, i el tercer i quart rebran 100 euros.

El jurat del concurs de carrosses estarà format per l'alcaldessa, Mercè Conesa, dos membres de l'organització i tres artistes de la ciutat, i valoraran la creativitat i la imaginació. Les carrosses han de tenir motius relacionats amb Ses Majestats i no han de superar els sis metres de llarg, els 2,4 metres d'ample i els 3,5 metres d'alçada.

Com a novetat d'enguany, el membre d'Els Amics dels Veterans i la Regalèssia Antoni Gómez ha explicat que la valoració d'aquest jurat es farà durant la Cavalcada de Reis, moment en què les carrosses es veuen 'en el seu màxim esplendor'.

Antoni Gómez

Aquest any podrien puntuar durant el recorregut, quan es veuen amb els llums encesos.


Dijous de la setmana vinent hi haurà la primera reunió amb tots els participants del concurs de carrosses d'aquest any. Després de la renovació de la plaça de Barcelona, el recorregut de la Cavalcada d'enguany finalitzarà en aquest indret i és per això que el lliurament de premis tindrà lloc a la sala de plens de l'antic ajuntament.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.