La col·lecta d'aliments de la parròquia per a Càritas torna aquest diumenge


  • Comparteix:

La recollida es fa durant tot el diumenge / Font: Wikipedia.org

La recollida es fa durant tot el diumenge / Font: Wikipedia.org

La parròquia de Sant Pere d'Octavià recollirà aquest diumenge a totes les misses els aliments que portin els fidels en benefici de Càritas. El rector de la parròquia, mossèn Blai Blanquer, ha destacat la tradicional solidaritat dels santcugatencs i els ha emplaçat a fer un esforç més aquest diumenge en solidaritat de les 400 famílies que es beneficien de l'ajut del rebost de Càritas a la ciutat. La intenció és recollir productes envasats i de llarga durada al peu de l'altar de la parròquia durant tot el diumenge.

El rector de la parròquia ha explicat que habitualment ja es reparteixen lots cada dues setmanes i ha demanat reforçar el rebost de cara al Nadal. Blai Blanquer s'ha mostrat convençut de la resposta dels fidels santcugatencs i els ha convidat a participar en aquesta iniciativa.

Blai Blanquer

Convidem tothom a portar aliments de llarga conservació per poder-los repartir posteriorment a les famílies necessitades.


Mossèn Blanquer ha subratllat que si no es pot passar diumenge per la parròquia es poden deixar els aliments en un altre moment i ha recordat que la Casa Abacial sempre és oberta per rebre aquest tipus d'ajuda.




  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.