La col·lecta d'aliments de la parròquia per a Càritas torna aquest diumenge

La recollida es fa durant tot el diumenge / Font: Wikipedia.org

Societat

Publicat el 13/des/12 per Adrià Claramunt

La parròquia de Sant Pere d'Octavià recollirà aquest diumenge a totes les misses els aliments que portin els fidels en benefici de Càritas. El rector de la parròquia, mossèn Blai Blanquer, ha destacat la tradicional solidaritat dels santcugatencs i els ha emplaçat a fer un esforç més aquest diumenge en solidaritat de les 400 famílies que es beneficien de l'ajut del rebost de Càritas a la ciutat. La intenció és recollir productes envasats i de llarga durada al peu de l'altar de la parròquia durant tot el diumenge.

El rector de la parròquia ha explicat que habitualment ja es reparteixen lots cada dues setmanes i ha demanat reforçar el rebost de cara al Nadal. Blai Blanquer s'ha mostrat convençut de la resposta dels fidels santcugatencs i els ha convidat a participar en aquesta iniciativa.

Blai Blanquer

Convidem tothom a portar aliments de llarga conservació per poder-los repartir posteriorment a les famílies necessitades.

Your browser doesn’t support HTML5 audio



Mossèn Blanquer ha subratllat que si no es pot passar diumenge per la parròquia es poden deixar els aliments en un altre moment i ha recordat que la Casa Abacial sempre és oberta per rebre aquest tipus d'ajuda.