La Farga viatja a un món d'aventures amb el musical 'Sis monedes de plata'


Temes relacionats

El 'Somni' de La Farga es converteix en realitat deixant el públic bocabadat (16/des/11)


  • Comparteix:

La Farga s'ha endinsat en un món de fantasia aquest divendres en la representació del seu segon musical de Nadal, 'Sis monedes de plata'. Més de 600 alumnes de primària i secundària han participat en aquesta cita per donar la benvinguda a l'època nadalenca. Un musical que, enguany, ha aplegat més d'un miler de persones de públic i ha portat els dos protagonistes principals per móns de fantasia, perill i solidaritat.

Cançons conegudes amb lletres pròpies i que, tot i no estar directament relacionades amb el Nadal, han transmès els mateixos valors. 'Sis monedes de plata' ha estat el segon musical de l'escola La Farga al qual han participat 400 alumnes de secundària i 200 alumnes de primària. Els escolars han destacat la convivència amb altres companys, el descobriment del teatre i del musical, així com formar part 'd'una cosa tan gran', com les principals característiques d'aquesta experiència.

Participants

Per a mi ha sigut una gran experiència. / Treball en equip, si un falla tots carreguen amb les conseqüències. / Perdre la vergona i la por al què dira la gent.


El musical és fruit de sis mesos de feina que s'han vist reflectits en diversos números coreografiats i escenificats amb temàtiques molt diverses, però amb un fil conductor comú: que els dos protagonistes trobin la sortida al món de fantasia i perill on s'han introduït.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.