La plaça de Barcelona reviu amb la Fira del Vi


Temes relacionats

La plaça de Barcelona acull la primera Fira del Vi de la ciutat (15/des/12)


  • Comparteix:

La 1a Fira del Vi de Sant Cugat arrenca per quedar-se a la ciutat. La bona resposta dels veïns a la iniciativa obre les portes a la continuïtat de la fira, que també vol evidenciar que el món vinícola ha estat part del municipi. Una quarantena de cellers han donat forma a la proposta, que s'ha celebrat aquest dissabte, i que busca retornar a la plaça de Barcelona el seu dinamisme.

L'empremta del passat rural i de les vinyes a Sant Cugat s'ha fet evident aquest dissabte amb la 1a Fira del Vi, que ha aplegat els santcugatencs al voltant d'aquesta beguda i ha retornat el dinamisme i l'activitat ciutadana a la plaça de Barcelona. La Fira del Vi respon a la voluntat dels veïns i els comerços de la plaça per revitalitzar l'espai.

Un dels organitzadors de l'esdeveniment i soci del restaurant Va de Bacus, Antonio Sánchez, ha explicat que la Fira del Vi ha nascut també per consolidar-se com un espai enològic a Sant Cugat i alhora recuperar-ne el passat vinícola.

Antonio Sánchez

La història de cada poble no desapareix. El passat de Sant Cugat és un element clau perquè la Fira del Vi funcioni.


Una quarantena de cellers, la majoria catalans, han deixat tastar la seva millor selecció a la fira, que també ha comptat amb un celler d'Alemanya i sis espanyols. Els santcugatencs s'han delectat amb vins i caves de totes les varietats, com també tapes i productes gastronòmics diversos en una fira que s'inspira en el Tast de Vins de Festa Major.

Assistents

Sóc molt amant del vi, ho trobo molt interessant. / És una bona iniciativa per fer quan fa bon temps. / Tenim tot el dia per gaudir-ne. / És una manera de donar vida a la plaça.


Un grup de jazz ha amenitzat la trobada, que s'emmarca dins el programa 'Nadal a Sant Cugat'.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.