La ciutat respon a les propostes de les entitats per La Marató


Temes relacionats

Sant Cugat acull diverses activitats solidàries amb La Marató de TV3 (16/des/12)

Els Gausacs col·laboren amb La Marató de TV3 amb una proposta d'alçada (16/des/12)


  • Comparteix:

Tres santcugatencs 'fent l'aleta'

Tres santcugatencs 'fent l'aleta'

Sant Cugat s'ha bolcat aquest diumenge en La Marató de TV3 amb gimcanes, exhibicions i competicions esportives, espectacles i actes simbòlics que han servit per recaptar fons que s'han destinat íntegrament a la fundació de La Marató. L'activitat estrella ha estat la proposta dels Gausacs, que ha permès als santcugatencs sentir-se com l'enxaneta d'un 4 de 8 utilitzant una grua. A la ciutat s'han programat una dotzena d'activitats en favor de La Marató, que s'allargaran durant la setmana.

Els voltants del Monestir han estat el centre de les activitats de la ciutat en favor de La Marató de TV3, que enguany ha estat dedicada a la lluita contra el càncer. La plaça d'Octavià ha estat l'escenari escollit pels Gausacs, que han proposat als santcugatencs enfilar-se a una grua per pujar a l'alçada d'un 4 de 8 i fer-ne simbòlicament l'aleta. Paral·lelament, els jardins del Monestir han acollit una gimcana per a totes les edats, sota el lema 'Enrecorda't també contra el càncer!'. El treballador de Team Partners, una de les empreses organitzadores de l'activitat, Jordi Ferrers, i el cap de colla dels camises verdes, Toni Serra, han destacat que la lluita contra el càncer és una batalla que ens implica a tots.

Ferrers / Serra

El sentit és el tema del càncer, que ens afecta a tots. / Ens sentim una mica obligats a la col·laboració en aquestes activitats que reverteixen en la salut pública.


D'altra banda, els valldoreixencs han passejat en carro pel territori també en benefici de la iniciativa solidària i l'associació Senglar Orientació Sant Cugat ha proposat una cursa d'orientació per Collserola amb el mateix objectiu. A més, els treballadors d'Accenture Barcelona i la Fundación Accenture han organitzat activitats esportives a l'Edifici Sant Cugat Nord. La solidaritat ha continuat a la tarda amb la secció de rítmica del Club Muntanyenc, que ha sortejat una panera per recaptar fons aprofitant la seva exhibició nadalenca. El grup Marxosos s'ha sumat a les iniciatives amb un concert a Valldoreix.

Els participants de les iniciatives que ha proposat la ciutat han destacat la vessant lúdica de les activitats perquè els fa més fàcil col·laborar en la causa de La Marató.

Participants

Està molt bé perquè cooperes d'una altra manera i et diverteixes. / Em sento molt bé i em sembla molt bona idea. / És una manera de col·laborar senzilla que enganxa els nens i t'ho passes bé.


La ciutat haurà participat amb una dotzena d'activitats a La Marató de TV3 en aquestes dues setmanes. Una xifra que per l'alcaldessa, Mercè Conesa, demostra el compromís solidari de la ciutat.

Mercè Conesa

Sant Cugat és una ciutat molt activa i responsable que se situa en els moments difícils que estem vivint i també en una lluita que ens toca a tots de molt a prop.


Les activitats continuen aquest dilluns amb un dinar solidari a càrrec de la Universitat Internacional de Catalunya (UIC) i aquest dimarts amb una Marató Còmica Solidària organitzada per Cómicos Solidarios.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.