Èxit de participació a la campanya 'Un nen, una joguina'


  • Comparteix:

Els joves estan acabant de preparar els paquets que distribuiran la nit de Reis

Els joves estan acabant de preparar els paquets que distribuiran la nit de Reis

La campanya 'Un nen una joguina' que organitzen des de fa més de 20 anys els Joves de la Parròquia farà possible que la Nit de reis 400 nens de la ciutat no es quedin sense el seu regal. Aquest any, l'associació Ayudar Jugando ha aportat uns 3.000 euros que s'han sumat a la col·laboració dels santcugatencs i dels botiguers de la ciutat.

La campanya 'Un nen una joguina' dels Joves de la Parròquia de Sant Pere Octavià aconseguirà un any més portar regals a tots els nens de les famílies desafavorides de la ciutat. Aquest cap de setmana s'ha tancat la recollida de joguines i, tot i que encara no hi ha hagut una valoració oficial per part de l'organització, aquesta ha estat una campanya especialment bona econòmicament i arribarà a tot Sant Cugat, tal i com ha explicat Silvia Ribó, membre dels joves de la parròquia.

silvia ribó

Fins l'últim moment han faltat joguines, però econòmicament ha anat molt bé i hem tingut vàries aportacions que han permès comprar el que volia cada nen


I és que aquest any, la campanya ha comptat amb l'ajuda de diversos col·laboradors. L'associació benèfica 'Ayudar Jugando' ha aportat aproximadament uns 3000 euros provinents de la recaptació de les jornades benèfiques de jocs de rol i estratègia celebrades al desembre.
Així mateix, i tal i com s'ha fet als darrers anys, algunes botigues del municipi han instal·lat guardioles per col·laborar i han ofert descomptes per aquells que volguessin participar en la campanya.

Des de l'organització han remarcat que la participació de la gent de Sant Cugat ha anat en augment especialment els dies finals de campanya. Finalment les criatures d'unes 180 famílies amb pocs recursos econòmics podran tenir dos regals i un llibre la nit de reis.

silvia ribó

Tenim regals per gairebé 400 nens. Veure les seves cares amb els regals és un regal per nosatres.


De cara a l'any vinent, l'associació preveu continuar treballant en la mateixa línia, tot i que es preveu canviar la data del concert benèfic per recollir fons i fer-lo a primers de gener, ja que pels volts de Nadal hi ha més gent fora de la ciutat.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.