Pim Pam Pum porta 'Un nen, una joguina' als centres educatius de Sant Cugat


Temes relacionats

L'escola Pi d'en Xandri se suma avui a 'Un nen, una joguina' (17/des/12)

Pim Pam Pum comença la campanya de recollida de joguines als centres educatius ( 8/des/12)


  • Comparteix:

Els voluntaris de l'entitat han explicat la dinàmica a la classe de 5è del Pi d'en Xandri

Els voluntaris de l'entitat han explicat la dinàmica a la classe de 5è del Pi d'en Xandri

L'entitat solidària Pim Pam Pum presenta a les aules de les escoles i instituts la campanya per recollir joguines per a aquest Nadal. 10 centres educatius de la ciutat s'han unit a la iniciativa que destinarà tots els jocs recaptats a la campanya 'Un nen, una joguina' del Grup de Joves de la Parròquia i Càritas. Pim Pam Pum ha fet parada aquest dilluns a l'escola Pi d'en Xandri per explicar el projecte i la importància de la solidaritat a partir de contes, dinàmiques i reflexions.

Les escoles Turó de Can Mates, Joan Maragall, Pins del Vallès, Ferran i Clua, Pi d'en Xandri i Gerbert d'Orlhac, juntament amb els instituts Arnau Cadell, Angeleta Ferrer, Joaquima Pla i Farreras i l'escola Avenç, són els centres que s'han sumat a la iniciativa 'Un nen, una joguina'.

El president de l'entitat, Jordi Calm, ha explicat que a partir de relats i dinàmiques treballen la solidaritat amb els nens i els sensibilitzen de la importància de la recollida de joguines.

Jordi Calm

Fem una dinàmica per treballar l'ajuda. D'aquesta manera intentem sensibilitzar en la donació de joguines sense entrar en temes nadalencs.


La regidora d'Educació, Esther Salat, ha destacat el paper de l'entitat, que sap com donar resposta a les necessitats de Sant Cugat.

Esther Salat

Aquesta activitat surt d'un grup de joves santcugatencs que van de quina manera podien donar resposta a les necessitats de la societat que els envolta.


Els santcugatencs poden portar les joguines als centres participants fins aquest dimecres o a la parròquia de Sant Pere d'Octavià a partir de dijous de la setmana vinent i fins el primer dijous de gener.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.