L'artesania pren el carrer a la fira de Reis


  • Comparteix:

Imatge de la Fira de Reis d'una edició anterior

Imatge de la Fira de Reis d'una edició anterior

La plaça del Rei acull a partir d'aquest dimecres la fira d'artesania de Reis que tornarà a comptar amb prop d'una norantena de paradetes. Aquest ha estat el primer any en què els artesans santcugatencs han pagat el mateix que la resta per tenir un lloc a la fira i també un dels anys amb més sol·licituds per poder muntar. Els venedors mostraran els productes fets a mà fins dissabte, de les deu del matí a les nou del vespre. Tant empreses com entitats poden tenir una parada, però l'Ajuntament té la facultat de retirar productes que no siguin artesanals i limitarà el nombre de participants en funció de l'espai.

L'any passat les paradetes de la fira d'artesania de Reis es van reduir d'una vuitantena a una seixantena per evitar aglomeracions. Aquest any, però, la fira tornarà a comptar amb un nombre elevat de punts de venda gràcies a la nova redistribució, a la composició de les paradetes, més austera que anys anteriors, i a la gran quantitat de sol·licituds d'artesans, 124, que ha rebut l'Ajuntament.

Enfront de l'àmplia demanda el tècnic de comerç de l'Ajuntament, Joan Fibla, ha explicat que s'ha prioritzat que siguin artesans, que tinguin àmplia varietat de productes i l'antiguitat dels comerciants.

Joan Fibla

La varietat de productes ha estat un dels factors per triar els artesans de la fira d'enguany


A més de la distribució, l'altra novetat de la fira passa pels productes; els articles continuaran amb la seva tònica artesanal però entre els típics d'anys anteriors s'incorporen altres com la mel o una paradeta per fer pegats a la roba.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.