Conesa veu amenaces en la intervenció de Dissidència Sònica al ple


Temes relacionats

Cancel·lats els concerts d'aquest cap de setmana a la sala Hoboken (13/des/12)

La JNC aplaudeix la posada en marxa de la sala Hoboken ( 9/nov/12)

Les JERC creuen que la sala Hoboken no satisfà les reivindicacions ciutadanes ( 8/nov/12)

Dissidència Sònica anuncia un boicot informatiu a la sala Hoboken ( 9/oct/12)


  • Comparteix:

Anterior concert a la Sala Hoboken

Anterior concert a la Sala Hoboken

L'alcaldessa, Mercè Conesa, interpreta com una amenaça el contingut de les declaracions que Dissidència Sònica ha pronunciat aquest dilluns a l'audiència pública del ple municipal. Conesa s'ha mostrat preocupada pel 'to amenaçador' de la intervenció del seu portaveu i ha afegit que 's'avaluarà què es pot fer davant d'una situació que 'mai no s'havia donat al ple'.

En el manifest que s'ha llegit a la sala de plens s'ha tornat a insinuar que l'empresa que finalment s'ha fet càrrec del local de Can Solà ha aconseguit el projecte per 'amiguisme'. A més, s'ha acusat als gestors privats d'engegar el projecte sense els estudis de viabilitat necessaris fet que, segons els signants del text, es posa en evidència per la poca afluència de públic que està registrant Hoboken

El portaveu del col·lectiu, Kimantú Segura, ha finalitzat la lectura del manifest advertint l'equip de govern que no intentin salvar l'espai amb diners públics. Segura ha afirmat que, en cas que això passés, els polítics locals es convertirien en vampirs que 'xuclen' els impostos dels ciutadans i ha dit que 'amb aquests éssers s'acaba amb estaques'. Conesa no ha respost la interpel·lació del sindicat en interpretar les paraules del col·lectiu com 'amenaçadores i acusadores'.

L'alcaldessa sí que ha respost quan el regidor de la CUP Guim Pros ha reformulat la petició durant el torn de preguntes de l'oposició.

Kimantú Segura i Mercè Conesa

Si pensen gastar en diners públics per salvar la sala Hoboken es convertiran en vampirs que xuclen els impostos. Amb els vampirs, estaca! / Es pot estar en contra de la nostra aposta però no es pot amenaçar i acusar d'aquesta manera.


Conesa ha defensat el model pel qual s'ha optat i ha recordat que es tracta d'una sala privada i que l'Ajuntament 'no hi posa ni un euro'.

Sobre la situació de la sala Hoboken i les seves possibles mancances, el regidor de Joventut, Raül Grangé, ha dit que no n'és el portaveu i ha demanat que les queixes o preguntes relacionades amb la sala i la seva programació es dirigeixin cap als seus gestors.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.