El trasllat del CMSC, pendent de la propera assemblea del club


Temes relacionats

El CMSC negocia amb l'Ajuntament traslladar-se a la seu de la Policia Local ( 6/jul/12)


  • Comparteix:

Actual seu del club / Font: CMSC

Actual seu del club / Font: CMSC

Les negociacions entre l'Ajuntament i el Club Muntanyenc (CMSC) per intercanviar les instal·lacions de l'entitat esportiva i la seu de la Policia Local, a l'avinguda de Gràcia, estan madures. Ho ha dit el tinent d'alcalde de Seguretat, Jordi Puigneró, al ple d'aquest dilluns.

El tinent d'alcalde de Governació, Seguretat, Mobilitat i Tecnologia, Jordi Puigneró, ha explicat que el procés ja està madur i ha avançat en la sessió plenària d'aquest dilluns que aquest dimecres els socis coneixeran les diferents possibilitats que es contemplen.

Jordi Puigneró

La cosa està molt madura. El CMSC té una assemblea el dia 19 per informar de les diferents alternatives.


El canvi d'ubicació de l'entitat respon a la voluntat del club per garantir la seva solvència econòmica. En concret, el club revertiria de manera avançada l'actual edifici de la plaça de la Vila a l'Ajuntament, per situar-se a la Casa Jaumandreu, a l'avinguda de Gràcia, on actualment hi ha la Policia Local. Els socis hauran de votar aquesta alternativa, que encara s'està negociant amb l'Ajuntament, en una assemblea aquesta setmana. De retruc, l'operació obriria la porta a traslladar la Policia Local a l'actual seu del CMSC.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.